Pa sada,posto mnogo njih lupetaju o gubicima,mnogo je propagande,zeleo bih da iznesem jasne gubitke JNA,NATO-a i UCK-a,i njihovim zlocinima,i posledicama,danasnjoj propagandi,danasnjem zivotu na Kosovu,i narocito da opisem kakav je taj rat bio.
GUBICI JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE:
JNA je izgubio 1002 braneci otadzbinu od NATO i UCK agresije...JNA je izgubio 1002 ljudi braneci otadzbinu,to je zbir svega toga od 97-99 (97' nije bilo ratno stanje al jeste bilo PUNO napada na Srpsku policiju,vojsku,itd...od strane albanskih terorista...)
Od tih 1002,524 su bili vojnici,oko 360 policajci (policajci sa pistoljem i pendrekom,obicna policija,nista specijalno),i ostatak su bili iz PJP,SAJ,63-e padobranske (U kojoj sam sluzio sve do kraja Februara 99-e,tada sam prebacen u 549. brigadu...),72-e specijalne,DGCR-a (Dobrovoljacka Garda Crna Ruka) i nesto Arkanovaca (sto ja nikada ne bi nazvao vojnikom,ili braniteljom otadzbine)Na Kosarama je od 1002 vojnika poginulo 87,od kojih je 19 poginulo 98' braneci drzavu od SLABIJIH teroristickih napada.
Od artiljerije je unisteno 11 Mig 29-tki.
Od avijacije-6 G-4 Super Galebova.
13 T55 (tenkovi),unisteni pod kamuflazom.
JNA je pocinio teske zlocine,kao sto je spaljivanje kuca,ubijanje civila (10.000 je broj,na JNA-ovu veliku zalost),i proganjanje oko 800.000 siptara sa Kosova (10.000 je ubijeno kao sto rekoh malo pre.)....
GUBICI OSLOBODILACKE VOJSKE KOSOVA (OVK.):
Siptarski teroristi su pretrpeli teske gubitke,oko deset puta vece nego JNA...oni su imali slabije oruzje 98 godine,al im je zato NATO pritekao 99-e u pomoc,i od kraja zime 99-e,imali su bolju artiljeriju od JNA,bolje oruzje,i pogotovo su imali mnogo vise tenkova od JNA....neverovatan zbir svih gubitaka siptarskih teroristickih snaga,je oko 10.000...
(Nezna se broj gubitaka njihove artiljerije,zato sto je zbog velikog broja NATO prikrio to,kao sto su i njihove gubitke prikrili....).
Zlocini siptarskih teroristickih snaga su imali veliku podrsku sveta,i mnogo propagande ide unaokolo,nezna se koliko je Srpskih civila ubijeno,svuda kaze oko 400...al su zapravo siptarski teroristi ubili duplo vise albanskog stanovnista,u sta je tesko poverovati...svuda pise da su pobili 900 siptarskih civila,jos se uvek ne zna...optuzeni su za kradju organa,oko 300 Srpskih civila je blizu kraj rata i posle rata ubijeno,i vadjeni su im organi,i prodavani,takodje su optuzeni za trgovinu belim robljem.
GUBICI NATO-a.
NATO je prikrio svoje velike gubitke,al oni koji su se u ratu borili,kao ja,znaju sta se zapravo desilo i kako se desilo.
(Kasnije cu pricati jos malo o NATO-u,posto ovo SKORO NIKO ne zna,i istinuo zasto su nas bombardovali.)....
Njihovi gubici avijacije iznose oko 65...(Nije tacno 65,al blizu)...za ostalo se ne zna.
Mnogo je bilo stranih placenika iz NATO-a u redovima siptarskih teroristickih snaga,koji su im bili instruktori,artiljerci,a bogami bilo ih je i koji su se pridruzili siptarskim teroristckim snagama TEMPORALNO.
Njihova avijacija je,kako oni rekose,"Slucajno" pobila od 1200 do 5500 Srpskih civila,al su zapravo oni iz gneva hteli da udaraju na civile,posto su pretrpeli teske gubitke...
Jedan/jedna od njih je pisala kako smo mi Srbi jako velik narod,kako smo se jako zestoko branili,i ja to CENIM...protivnik nas ceni...i jos nas hvale,i govore kako smo mocni,jaki,snazni,hrabri....
STA JE MISLIM O NATO-U:
Obicne kukavice,nisu smeli da posalju pesadiju na nas,jer su znali da cemo i njih iseci na komade....
Nisu opste viteski borci,misle SAMO NA SEBE,samo da zauzmu ceo svet,al ce morati da bace atomsku bombu na Srbiju da bi je zauzeli...
MOJ OPIS RATA:
Malo neobicno za ratnog veterana da prica ovako o ratu,posto vecini do toga BAS NIJE...na Kosarama su Srbi pokazali veliko junastvo,moral...moral je bila stvar koja nas je odrzala na Kosarama...mi smo na losijem polozaju protiv visestruko vecih neprijateljskim snaga,ipak uspeli da ih odbijemo,i u prvom napadu na Karaulu Kosare,izginulo je oko 350 siptarskih terorista...
Kosare je bilo mesto za PRAVOG SRPSKOG PATRIOTU I VOJNIKA,ne za lopova,pljackasa,koljaca,ja nisam nijednog civila ubio...rat je kao igra sa zivotom i smrti,uvek mozes umreti,a 70% boraca su bili klasicni kriminalci...a znas i zasta umires,ako si zapravo isao u rat sa pravim razlogom,znas zasta umires,zbog cega umires,i zasto si otiso u rat...
Pitam se samo,sto nismo svi lepo mogli u miru i slozi ziveti...al je zato mala saka siptarskih terorista izazvala rat,i gubitak Kosova...to sve dolazi od hrpe kriminalaca koji samo pune dzepove,kradu....
DANASNJA PROPAGANDA:
Mnogi danas mrze Srbe posto misle kao da smo izgubili rat,al zapravo je potpuno drukcije,protiv takvog neprijatelja mi smo i dalje izdrzali,i rekao bi "DA,POBEDILI SMO!"
Danas mnogi tvrde da su Srbi poceli rat,al zapravo je bilo sasvim drukcije...siptarske teroristicke snage su izvele mnoge napade na objekte JNA i policije Jugoslavije 97-e godine....oni su zapoceli rat njihovom agresijom...
Siptari tvrde da oni postoje na Kosovu jos od pre 5000 godina,takodje,to govore bez dokaza,i nemaju nicime to dokazati.
DANASNJI ZIVOT NA KOSOVU:
Danasnji zivot na Kosovu za albance je raj,za Srbe je zapravo PAKAO,da budem realan Kosovo vise nije Srbija...i sada nam ostaju drugi ciljevi,al ne bi hteo da ih govorim,da ne skrecem sa teme...dakle,DANAS SRBIN NESME PROGOVORIT SRPSKI NA KOSOVU (OBRATITE PAZNJU NA TO I POGLEDAJTE KAKO JE TOM NARODU TESKO TAMO!)...
Istukli su neku babu samo zato sto je govorila Srpski,pa sta bi onda uradili coveku od 30 godina? UBILI BI GA...
Danasnji zivot na Kosovu nije vise mesto za Srbe.
POSLEDICE RATA:
Posledice ratova ne samo na Kosovu,vec i u hrvatskoj,i u bosni,su odvratni...toliko ljudi se medjusobno mrze,siptari mrze Srbe,hrvati mrze Srbe,bosnjaci mrze Srbe,a Srbi mrze sve njih...cak i hrvati sada vise vole siptare isto tako i bosnjaci isto vise vole siptare nego Srbe,samo zbog rata....deca se pocela mrzeti,odrastaju u huligane koji ce lomiti kosti nekome,a na kraju postati mafijasi,i ubijati...treba ljudi da otvore oci i sve diplomatski da rese,to je moj savet.
AKO ZELITE ZNATI JOS ISTA SAMO RECITE!!!